Electrolux EOB8851AAX Receptář Strana 2

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 28
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 1
AUTOMATICKÉ PROGRAMY
Na displeji se zobrazí poloha roštu a vý‐
chozí doba přípravy u všech automatic‐
kých receptů. U automatických receptů
s pečicí sondou se na displeji zobra
také doba ukončení přípravy jídla.
V nabídce Podporované vaření jsou jídla rozdě‐
lena do několika kategorií:
Vepřové/Telecí
Hovězí/Zvěřina/Jehněčí
Drůbež
•Ryby
•Dort
Dezerty
Pizza/Koláč/Chléb
Dušená/zapékaná jídla
•Přílohy
Příprava pokrmů v páře
Polotovary (zmraz./konz.)
AUTOMATICKÉ PROGRAMY
Tyto tři automatické programy nabízí optimální
nastavení pro jednotlivé typy masa a další recep‐
ty:
Programy pro pečení masa s funkcí Automa‐
tická váha (nabídka Podporované vaření ) —
Tato funkce automaticky vypočítá dobu peče‐
ní. K použití této funkce je zapotřebí zadat
hmotnost potravin.
Programy pro pečení masa s funkcí Automa‐
tická pečicí sonda (nabídka Podporované
vaření ) — Tato funkce automaticky vypočítá
dobu pečení. K použití této funkce je za‐
potřebí zadat teplotu sondy ve středu připra‐
vovaného pokrmu. Po skončení programu za‐
zní zvukový signál.
Automatický recept (nabídka Podporované
vaření ) — Tato funkce využívá při přípravě
pokrmů přednastavených hodnot. S její pomo‐
cí připravíte pokrm dle těchto receptů.
Pokrmy v rámci funkce Automatická váha
Vepřová pečeně
Telecí pečeně
Dušené hovězí
Pečená zvěřina
Jehněčí pečeně
Pokrmy v rámci funkce Automatická váha
Celé kuře
Celá krůta
Celá kachna
Celá husa
Pokrmy v rámci funkce Automatická pečicí
sonda
Vepřová kýta
Hovězí pečeně
Hovězí na skandinávský zp.
Zadní pečeně ze zvěřiny
Středně propečené jehněcí
Kostí drůbeže
Celá ryba nad 1 kg
VEPŘOVÉ/TELECÍ
Vepřová pečeně
Nastavení:
Automatická váha. Nastavení jsou v rozsahu
hmotnosti od 1000 do 3000 g.
Příprava:
Maso podle chuti okořeňte a vložte do zapékací
mísy. Přidejte vodu či jinou tekutinu; spodek by
měl být ponořený do výšky 20 - 40 mm. Pečeni
otočně po přibližně 30 minutách.
Poloha roštu: 1
Vepřová kýta
Nastavení:
Automatická pečicí sonda, teplota jádra 75 °C.
Příprava:
Maso podle chuti okořeňte, zasuňte pečicí sondu
a vložte do zapékací mísy.
Poloha roštu: 1
Vepřové koleno
Přísady:
1 zadní vepřové koleno 0,8–1,2 kg
2 polévkové lžíce oleje
2
www.electrolux.com
Zobrazit stránku 1
1 2 3 4 5 6 7 ... 27 28

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře