Electrolux EKC6430AOW Uživatelský manuál Strana 21

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 60
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 20
Jehněčí
Druh masa Množství Poloha roštu Teplota °C Čas v minutách
Jehněčí kýta,
jehněčí pečeně
1-1,5 kg 1 150 - 170 100 - 120
Jehněčí hřbet 1-1,5 kg 1 160 - 180 40 - 60
Drůbež
Druh masa Množství Poloha roštu Teplota °C Čas v minutách
Kusy drůbeže každý 200-250 g 1 200 - 220 30 - 50
Půlka kuřete každý 400-500 g 1 190 - 210 35 - 50
Kuře, brojler 1-1,5 kg 1 190 - 210 50 - 70
Kachna 1,5-2 kg 1 180 - 200 80 - 100
Husa 3,5-5 kg 1 160 - 180 120 - 180
Krůta 2,5-3,5 kg 1 160 - 180 120 - 150
Krůta 4-6 kg 1 140 - 160 150 - 240
10.9 Gril
Grilovací funkci používejte vždy s maximální te‐
plotou.
Vždy grilujte se zavřenými dvířky trou‐
by.
Prázdnou troubu předehřejte po dobu
pěti minut pomocí grilovací funkce.
Rošt zasuňte do úrovně drážek uvedené v ta‐
bulce pro grilování.
Do první úrovně drážek vždy zasuňte plech na
zachycení šťávy.
Grilujte pouze ploché kousky masa nebo ryb.
Grilovací oblast je nastavena do středu roštu
Grilování
Typ grilovaných
potravin
Poloha roštu Teplota °C
Doba grilování v minutách
1. strana 2. strana
Hovězí pečeně,
středně propeče‐
2 210 - 230 30 - 40 30 - 40
Hovězí filet,
středně propeče‐
3 230 20 - 30 20 - 30
Vepřové kotlety 2 210 - 230 30 - 40 30 - 40
Telecí kotlety 2 210 - 230 30 - 40 30 - 40
Jehněčí kotlety 3 210 - 230 25 - 35 20 - 35
Celé ryby, 500–
1000 g
3 - 4 210 - 230 15 - 30 15 - 30
ČESKY 21
Zobrazit stránku 20
1 2 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 59 60

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře