Electrolux EKC6430AOW Uživatelský manuál Strana 18

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 60
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 17
Druh pečení Polohy roštů Teplota °C Čas v minutách
Sušenky z kynutého
těsta
3 170 - 190 20 - 40
Drobné pečivo z listo‐
vého těsta
3
190 - 210
1)
20 - 30
Pečivo 3
190 - 210
1)
10 - 55
Small cakes (20 ks na
plech)
3 - 4
170
1)
20 - 30
1)
Předehřejte troubu
Tabulka pro nákypy a zapékaná jídla
Jídlo Polohy roštů Teplota °C Čas v minutách
Zapečené těstoviny 1 180 - 200 45 - 60
Lasagne 1 180 - 200 35 - 50
Zapékaná zelenina 1
180 - 200
1)
15 - 30
Bagety zapečené s
roztaveným sýrem
1
200 - 220
1)
15 - 30
Sladké nákypy 1 180 - 200 40 - 60
Rybí nákypy 1 180 - 200 40 - 60
Plněná zelenina 1 180 - 200 40 - 60
1)
Předehřejte troubu
10.6 Pečení masa
Nádoba na pečení
K pečení masa používejte žáruvzdorné nád‐
oby (dodržujte pokyny výrobce).
Velké pečeně můžete péct přímo v hlubokém
plechu nebo na drátěném roštu nad hlubokým
plechem (je li součástí příslušenství).
Libové maso doporučujeme péct v pekáči s
poklicí. Maso bude šťavnatější.
Všechny druhy masa, které by měly zhněd‐
nout, nebo mít po upečení kůrčičku, můžete
péct v pekáči bez pokličky.
10.7 Pečení masa pomocí tradičního pečení
Hovězí
Druh masa Množství Poloha roštu Teplota °C Čas v minutách
Dušené maso 1-1,5 kg 1 200 - 230 105 - 150
Hovězí pečeně
nebo filet: nepro‐
pečené
na cm tloušťky 1
230 - 250
1)
6 - 8
Hovězí pečeně
nebo filet:
středně propeče‐
na cm tloušťky 1 220 - 230 8 - 10
18
www.electrolux.com
Zobrazit stránku 17
1 2 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 59 60

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře