Electrolux EOB8851AAX Uživatelský manuál Strana 25

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 52
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 24
Peixe
Alimento Temperatura (°C) Tempo
(min.)
Posição de pra‐
teleira
Água na gav‐
eta da água
(ml)
Truta, aprox.
250 g
85 30 - 40 2 550
Gambas,
frescas
85 20 - 25 2 450
Gambas,
congeladas
85 30 - 40 2 550
Filetes de
salmão
85 25 - 35 2 500
Truta salmo‐
nada, aprox.
1000 g
85 40 - 45 2 600
Mexilhões 96 20 - 30 2 500
Filete de
peixe chato
80 15 2 350
Carne
Alimento Temperatura (°C) Tempo
(min.)
Posição de
prateleira
Água na gav‐
eta da água
(ml)
Presunto 1000 g 96 55 - 65 2 800 + 150
Peito de frango,
escaldado
90 25 - 35 2 500
Frango, escalda‐
do, 1000 - 1200
g
96 60 - 70 2 800 + 150
Lombo de vitela/
porco sem per‐
na, 800 - 1000 g
90 80 - 90 2 800 + 300
Entrecosto (lom‐
bo de porco fu‐
mado) escaldado
90 90 - 110 2 800 + 300
Tafelspitz (carne
de bovino cozi‐
da)
96 110 - 120 2 800 + 700
Chipolatas 80 15 - 20 2 400
PORTUGUÊS 25
Zobrazit stránku 24
1 2 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 51 52

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře