Electrolux EKC6430AOW Uživatelský manuál Strana 21

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 36
  • Tabulka s obsahem
  • ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 20
Food Quantity Temperature
(°C)
Time (min) Shelf po‐
sition
Chop, spare rib 1 - 1.5 kg 180 - 190 60 - 90 1
Meat loaf 750 g - 1 kg 170 - 190 50 - 60 1
Pork knuckle (pre-
cooked)
750 g - 1 kg 200 - 220 90 - 120 1
Veal
Food Quantity Temperature
(°C)
Time (min) Shelf po‐
sition
Roast veal
1)
1 kg 210 - 220 90 - 120 1
Knuckle of veal 1.5 - 2 kg 200 - 220 150 - 180 1
1)
Use a closed roasting dish.
Lamb
Food Quantity Tempera‐
ture (°C)
Time (min) Shelf po‐
sition
Leg of lamb, roast
lamb
1 - 1.5 kg 210 - 220 90 - 120 1
Saddle of lamb 1 - 1.5 kg 210 - 220 40 - 60 1
Game
Food Quantity Tempera‐
ture (°C)
Time (min) Shelf po‐
sition
Saddle of hare, leg of
hare
up to 1 kg
220 - 240
1)
30 - 40 1
Saddle of venison 1.5 - 2 kg 210 - 220 35 - 40 1
Haunch of venison 1.5 - 2 kg 200 - 210 90 - 120 1
1)
Preheat the oven.
Poultry
Food Quantity Tempera‐
ture (°C)
Time (min) Shelf po‐
sition
Poultry portions 200 - 250 g
each
220 - 250 20 - 40 1
Half chicken 400 - 500 g
each
220 - 250 35 - 50 1
Chicken, poulard 1 - 1.5 kg 220 - 250 50 - 70 1
Duck 1.5 - 2 kg 210 - 220 80 - 100 1
ENGLISH 21
Zobrazit stránku 20
1 2 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 35 36

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře