Electrolux EKC6430AOW Uživatelský manuál Strana 19

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 36
  • Tabulka s obsahem
  • ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 18
Food Temperature
(°C)
Time (min) Shelf posi‐
tion
Buttered almond cake / Sugar
cakes
190 - 210
1)
20 - 30 3
Fruit flans (made with yeast
dough / sponge mixture)
2)
170 35 - 55 3
Fruit flans made with short pastry 170 - 190 40 - 60 3
Yeast cakes with delicate toppings
(e.g. quark,cream, custard)
160 - 180
1)
40 - 80 3
Pizza (with a lot of topping)
190 - 210
1)
30 - 50 1 - 2
Pizza (thin crust)
220 - 250
1)
15 - 25 1 - 2
Unleavened bread 230 - 250 10 - 15 1
Tarts (CH) 210 - 230 35 - 50 1
1)
Preheat the oven.
2)
Use deep pan.
Biscuits
Food Temperature
(°C)
Time (min) Shelf posi‐
tion
Short pastry biscuits 170 - 190 10 - 20 3
Short bread / Pastry Stripes
160
1)
20 - 35 3
Biscuits made with sponge dough 170 - 190 20 - 30 3
Pastries made with egg white, mer‐
ingues
80 - 100 120 - 150 3
Macaroons 120 - 130 30 - 60 3
Biscuits made with yeast dough 170 - 190 20 - 40 3
Puff pastries
190 - 210
1)
20 - 30 3
Rolls
190 - 210
1)
10 - 55 3
Small cakes (20per tray)
170
1)
20 - 30 3 - 4
1)
Preheat the oven.
Bakes and gratins table
Food Temperature
(°C)
Time (min) Shelf posi‐
tion
Pasta bake 180 - 200 45 - 60 1
Lasagne 180 - 200 35 - 50 1
ENGLISH 19
Zobrazit stránku 18
1 2 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 35 36

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře