
Jídlo Teplota středu pokrmu °C
Telecí koleno 85 - 90
Skopové / Jehněčí
Jídlo Teplota středu pokrmu °C
Skopová kýta 80 - 85
Skopový hřbet 80 - 85
Jehněčí pečeně / Jehněčí kýta 70 - 75
Zvěřina
Jídlo Teplota středu pokrmu °C
Zaječí hřbet 70 - 75
Zaječí stehno 70 - 75
Celý zajíc 70 - 75
Hřbet z vysoké zvěře 70 - 75
Kýta z vysoké zvěře 70 - 75
Ryby
Jídlo Teplota středu pokrmu °C
Losos 65 - 70
Pstruhovité ryby 65 - 70
12. ČIŠTĚNÍ A ÚDRŽBA
UPOZORNĚNÍ
Viz kapitoly o bezpečnosti.
Poznámky k čištění:
• Přední stranu spotřebiče otřete měkkým
hadříkem namočeným v roztoku teplé vody a
mycího prostředku.
• K čištění kovových ploch používejte běžný či‐
sticí prostředek.
• Vnitřek spotřebiče čistěte po každém použití.
Nečistoty se pak snadněji odstraňují a
nepřipékají se.
• Odolné nečistoty odstraňte pomocí speciální‐
ho prostředku k čištění trouby.
• Vyčistěte všechno příslušenství po každém
použití a nechte jej vysušit. Použijte měkký
hadr a vlažnou vodu s mycím prostředkem.
• Máte-li nepřilnavé příslušenství, nečistěte je
agresivními čisticími prostředky, ostrými
předměty, ani je nemyjte v myčce nádobí. Mo‐
hlo by dojít k poškození nepřilnavého povrchu.
12.1 Čistění párou
1.
Nejhorší nečistoty odstraňte ručně.
2.
Přímo do generátoru páry nalijte cca 250 ml
vody s třemi polévkovými lžícemi octa.
3.
V hlavní nabídce zapněte funkci Čištění pá‐
rou . Na displeji se zobrazí doba trvání funk‐
ce.
4.
Když je program dokončen, ozve se zvuko‐
vý signál. Signál vypnete stisknutím někte‐
rého senzorového tlačítka.
5.
Spotřebič vytřete měkkým hadříkem. Od‐
straňte zbylou vodu z generátoru páry.
6.
Nechte dvířka spotřebiče přibližně jednu ho‐
dinu otevřená. Počkejte, dokud spotřebič
nevyschne.
ČESKY 37
Komentáře k této Příručce