
11.18 Polotovary
Pravý horký vzduch
Polotovary Poloha roštu Teplota (°C) Čas (min)
Mražená pizza 2 200 - 220 15 - 25
Americká mražená
pizza
2 190 - 210 20 - 25
Chlazená pizza 2 210 - 230 13 - 25
Mražená pizza snack 2 180 - 200 15 - 30
Hranolky, tenké 3 200 - 220 20 - 30
Hranolky, silné 3 200 - 220 25 - 35
Amer. brambory, kro‐
kety
3 220 - 230 20 - 35
Opečená bramborová
kaše
3 210 - 230 20 - 30
Lasagne / cannelloni,
čerstvé
2 170 - 190 35 - 45
Mražené lasagne/
cannelloni
2 160 - 180 40 - 60
Sýr pečený v troubě 3 170 - 190 20 - 30
Kuřecí křídla 2 190 - 210 20 - 30
Mražená hotová jídla
Jídlo k přípravě Funkce trouby Poloha roštu Teplota (°C) Čas (min)
Mražená pizza Konvenční ohřev 3
podle pokynů vý‐
robce
podle pokynů vý‐
robce
Hranolky
1)
(300 -
600 g)
Konvenční ohřev
nebo Turbo gril
3 200 - 220
podle pokynů vý‐
robce
Bagety Konvenční ohřev 3
podle pokynů vý‐
robce
podle pokynů vý‐
robce
Ovocné koláče Konvenční ohřev 3
podle pokynů vý‐
robce
podle pokynů vý‐
robce
1)
Hranolky při pečení dvakrát až třikrát obraťte
11.19 Sušení
Rošty trouby zakryjte papírem na pečení.
Nejlepších výsledků dosáhnete, když v polovině
doby sušení spotřebič vypnete. Otevřete dvířka
spotřebiče a nechte jej vychladnout. Poté dokon‐
čete sušení.
34
www.electrolux.com
Komentáře k této Příručce