
6.3 Pečicí funkce
Podnabídky pro: Pečicí funkce
Pečicí funkce Použití
Vaření v páře K přípravě zeleniny, ryb, brambor, rýže, těstovin
nebo speciálních příloh.
Horká pára Interval plus K přípravě pokrmů s vysokým obsahem vlhkosti a
pro vaření ryb, pudinku do polévky a paštik terrine
ve vodě.
Horká pára Interval K pečení chleba, velkých kusů masa nebo k ohřevu
chlazených či mražených pokrmů.
Eco vaření v páře Optimalizuje spotřebu energie během přípravy jí‐
del. Je nutné nejdříve nastavit dobu pečení. Více
informací o doporučených nastaveních viz tabulky
pečení a odpovídající funkce trouby.
Regenerace K ohřevu již připraveného jídla přímo na talíři.
Horký vzduch s párou K energeticky úspornému pečení moučných jídel a
převážně suchého pečiva a pečení ve formě na
jedné úrovni.
Nízkoteplotní pečení K přípravě obzvláště měkkých a šťavnatých peče‐
ní.
Spodní ohřev K pečení koláčů s křupavým spodkem nebo kůrkou
a k zavařování potravin.
Mražené potraviny K přípravě polotovarů jako např. hranolek, americ‐
kých brambor, křupavých jarních závitků.
Gril Ke grilování plochých kusů. K opékání chleba.
Velkoplošný gril Ke grilování plochých kusů ve velkém množství. K
opékání chleba.
Turbo gril K pečení větších kusů masa nebo drůbeže s kostmi
na jedné úrovni. Také k zapékání a pečení dozlato‐
va.
Konvenční ohřev K pečení moučných jídel a masa na jedné úrovni
trouby.
Příprava pizzy K pečení jídel, která vyžadují propečenější a křupa‐
vý spodek, na jedné úrovni. Nastavte teplotu trouby
o 20 - 40 °C nižší než při použití funkce Konvenční
ohřev .
ČESKY 11
Komentáře k této Příručce