Electrolux EOB8851AAX Uživatelský manuál Strana 25

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 52
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 24
Alimento Temperatura (°C) Tiempo
(min)
Posición de la
parrilla
Agua en el
comparti‐
mento de
agua (ml)
Gambas,
frescas
85 20 - 25 2 450
Gambas,
congeladas
85 30 - 40 2 550
Filetes de
salmón
85 25 - 35 2 500
Trucha asal‐
monada,
aprox. 1.000
g
85 40 - 45 2 600
Mejillones 96 20 - 30 2 500
Filete de len‐
guado
80 15 2 350
Carne
Alimento Temperatura (°C) Tiempo
(min)
Posición de la
parrilla
Agua en el
comparti‐
mento de
agua (ml)
Jamón cocido
1.000 g
96 55 - 65 2 800 + 150
Pechuga de pol‐
lo, escalfada
90 25 - 35 2 500
Pollo, escalfado,
1.000 - 1.200 g
96 60 - 70 2 800 + 150
Redondo de ter‐
nera / cerdo sin
pata, 800 - 1.000
g
90 80 - 90 2 800 + 300
Lomo de cerdo
ahumado, escal‐
fado
90 90 - 110 2 800 + 300
Tafelspitz (ter‐
nera cocida)
96 110 - 120 2 800 + 700
Salchichas finas 80 15 - 20 2 400
ESPAÑOL 25
Zobrazit stránku 24
1 2 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 51 52

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře