Electrolux EKM61301OX Uživatelský manuál Strana 25

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 64
  • Tabulka s obsahem
  • ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 24
Food Tem‐
pera‐
ture
(°C)
Time
(min)
Shelf
posi‐
tion
Accessories
Meat in pouch 250 g 200 35 - 45 2 baking tray or grill- / roasting
pan
Meat skewers 500 g 200 30 - 40 2 baking tray or grill- / roasting
pan
Small baked items
Cookies 170 25 - 35 2 baking tray or grill- / roasting
pan
Macarons 170 40 - 50 2 baking tray or grill- / roasting
pan
Muffins 180 30 - 40 2 baking tray or grill- / roasting
pan
Savoury cracker 160 25 - 35 2 baking tray or grill- / roasting
pan
Shortcrust pastry
biscuits
140 25 - 35 2 baking tray or grill- / roasting
pan
Tartelettes 170 20 - 30 2 baking tray or grill- / roasting
pan
Vegetarian
Mixed vegetables in
pouch 400 g
200 20 - 30 2 baking tray or grill- / roasting
pan
Omelette 200 30 - 40 2 pizza pan on wire shelf
Vegetables on tray
700 g
190 25 - 35 2 baking tray or grill- / roasting
pan
12.10 Information for test institutes
Food Function Temper‐
ature
(°C)
Accessories Shelf
position
Time
(min)
Small cakes (16
per tray)
Conventional
Cooking
160 baking tray 3 20 - 30
Small cakes (16
per tray)
Fan Cooking 150 baking tray 3 20 - 30
Apple pie (2 tins
Ø20 cm, diagonally
off set)
Conventional
Cooking
190 wire shelf 1 65 - 75
ENGLISH 25
Zobrazit stránku 24
1 2 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 63 64

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře