Electrolux EKC6430AOW Uživatelský manuál Strana 21

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 60
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 20
Na roštilju pecite samo tanje komade mesa ili
ribe.
Područje roštilja postavljeno je na sredinu police
Roštiljanje
Vrste namirnica
za roštiljanje
Položaj re‐
šetke
Temperatura u °C
Vrijeme roštiljanja u min.
1. strana 2. strana
Goveđe pečenje,
srednje pečeno
2 210 - 230 30 - 40 30 - 40
Goveđi file,
srednje pečeni
3 230 20 - 30 20 - 30
Svinjska leđa 2 210 - 230 30 - 40 30 - 40
Teleća rebra 2 210 - 230 30 - 40 30 - 40
Janjeća leđa 3 210 - 230 25 - 35 20 - 35
Riba, 500 - 1.000
g
3 - 4 210 - 230 15 - 30 15 - 30
Roštiljanje
Vrste namirnica
za roštiljanje
Položaj police Temperatura u °C
Vrijeme roštiljanja u min.
1. strana 2. strana
Burgers 4
maks.
1)
9 - 15 8 - 13
Svinjski file 4 maks 10 - 12 6 - 10
Kobasice 4 maks 10 - 12 6 - 8
Odresci od filea,
teleći odresci
4 maks 7 - 10 6 - 8
Tost 4 - 5
maks.
1)
1 - 4 1 - 4
Tost s nadjevom 4 maks 6 - 8 -
1)
Prethodno zagrijte pećnicu
10.9 Sušenje
Police pećnice prekrijte papirom za pečenje.
Za najbolje rezultate: isključite uređaj nakon pro‐
teka polovice potrebnog vremena. Otvorite vrata
uređaja i pustite da se uređaj ohladi. Nakon toga
završite postupak sušenja.
Povrće
Namirnice za su‐
šenje
Položaj police
Temperatura u
°C
Vrijeme u satima
(smjernice)
1 razina 2 razine
Grah 3 2/4 60 - 70 6 - 8
Paprike 3 2/4 60 - 70 5 - 6
HRVATSKI 21
Zobrazit stránku 20
1 2 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 59 60

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře