
Druh jídla Jídlo
Ovoce
Jablka
Hrušky na červeném víně
Krémy a paštiky Anglický krém
Ryby
Filé z pražmy
Krevety
Drůbež
Kuřecí prsa
Plněná kachna
Maso Hovězí plátek
8.3 Podnabídky pro: Rychlý start
Nabídka / Podporované vaření / Rychlý start ne‐
bo se dotkněte:
• Teploty a doby přípravy slouží pouze pro
orientaci k dosažení lepších výsledků. Závisí
na receptu, kvalitě a množství použitých
přísad. Nastavenou dobu a teplotu lze změnit
pouze v rámci nastaveného rozsahu dané
funkce: Rychlý start .
Ke kontrole nastavené teploty a doby přípravy
se dotkněte (dle názvu pokrmu):
.
•
Ke změně teploty nebo nastavené doby
přípravy se dotkněte zobrazených minut
nebo teploty na displeji.
• Rychlý start obsahuje automatické programy,
které použijí optimální nastavení pro každý
druh masa.
Programy pro pečení masa s funkcí Au‐
tomatická váha
— tato funkce auto‐
maticky vypočítá dobu pečení. K použití
této funkce je zapotřebí zadat hmotnost
potravin, doba přípravy se pak nastaví
automaticky. Provedete to dotykem mi‐
nut pod názvem pokrmu a zadáním
správné hodnoty.
Programy pro pečení masa s funkcí Au‐
tomatická pečicí sonda
— tato funk‐
ce automaticky vypočítá dobu pečení.
Po skončení programu zazní zvukový
signál.
Druh jídla Jídlo
Opakovaný ohřev
Knedlíky
Jídlo na jeden talíř
Těstoviny
Ryby
Ryby
• Pečené ( 1 - 1,5 kg )
• Malé ( 250–500 g )
• Silné filety
• Tenké filety
•
Celé grilované
• Celé grilované ( 1 - 1,5 kg )
• Celé připravované v páře
• Filé, mražené
Krevety, čerstvé
Krevety, mražené
Slávky
Losos
•Filety
•Pstruh
• Celý ( až 2 kg )
ČESKY 21
Komentáře k této Příručce