
Kategória pokrmu Pokrm
Hydina
Hydina bez kostí
Hydina bez kostí ( 1 – 1,5 kg )
Kurča
• Prsia, pošírované
• Polovica ( 400 – 500 g kaž‐
dá )
•
Vcelku
• Krídla, čerstvé
• Krídla, mrazené
• Stehná, čerstvé
• Stehná, mrazené
Kačica
Hus
Morka
Mäso
Hovädzie
• Varené ( 1 – 1,5 kg )
•
Dusené
Klobásy chipolata
Varená šunka
Zajac
• Stehno ( 1 – 1,5 kg )
•
Chrbát
• Chrbát ( až do 1 kg )
Jahňacie
• Stehno ( 1 – 1,5 kg )
•
Pečené mäso
• Chrbát ( 1 – 1,5 kg )
• Mäso vcelku, stredne prepe‐
čené
• Mäso vcelku, stredne prepe‐
čené ( až do 2 kg )
Sekaná ( 750 – 1 000 g )
Bravčové
• Stehno ( 1 – 1,5 kg )
• Koleno, predvarené
•
Karé
•Karé
• Krkovička ( 1 – 1,5 kg )
•
Pečené mäso
• Pliecko ( 1 – 1,5 kg )
Údené bravčové karé ( až do
1,5 kg )
Údené karé, pošírované
Hovädzie pečené
•
Stredne prepečený
• Stredne prepečený
•
Neprepečený
• Neprepečený
•
Prepečený
• Prepečený
Pečená zverina
Hovädzie po škandinávsky
•
Stredne prepečený
•
Neprepečený
•
Prepečený
Rebierka ( 1 – 1,5 kg )
Teľacie
• Koleno ( 1,5 – 2 kg )
• Roštenka
•
Pečené mäso
Srnčie/jelenie
• Stehno ( 1,5 – 2 kg )
• Chrbát ( 1,5 – 2kg )
Pečené jedlo
Lasagne
Lasagne, mrazené
Cestovinový nákyp
Zapečené zemiaky
Sladké jedlá
Gratinovaná zelenina
22
www.electrolux.com
Komentáře k této Příručce