
Jídlo Teplota (°C) Čas (min) Poloha roštu Množst‐
ví vody
v zásob‐
níku
(ml)
Květák, celý 96 35 - 45 2 600
Květák, růž‐
ičky
96 25 - 30 2 500
Brokolice, ce‐
lá
96 30 - 40 2 550
Brokolice,
růžičky
96 20 - 25 2 400
Houby, plátky 96 15 - 20 2 400
Hrášek 96 20 - 25 2 450
Fenykl 96 35 - 45 2 600
Mrkev 96 35 - 45 2 600
Kedluben,
proužky
96 30 - 40 2 550
Papriky,
proužky
96 20 - 25 2 400
Pórek, krouž‐
ky
96 25 - 35 2 500
Zelené fazol‐
ky
96 35 - 45 2 550
Polníček, listy 96 20 - 25 2 450
Růžičková ka‐
pusta
96 30 - 40 2 550
Červená řepa 96 70 - 90 2 800 +
400
Černý kořen 96 35 - 45 2 600
Celer, kost‐
ičky
96 25 - 35 2 500
Chřest, zele‐
ný
96 25 - 35 2 500
Chřest, bílý 96 35 - 45 2 600
Špenát 96 15 2 350
Loupaná raj‐
čata
96 15 2 350
ČESKY 23
Komentáře k této Příručce