Electrolux EOB8851AAX Uživatelský manuál Strana 13

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 52
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 12
Pečicí funkce Použití
Konvenční ohřev K pečení moučných jídel a masa na jedné úr‐
ovni trouby.
Příprava pizzy K pečení jídel, která vyžadují propečenější a
křupavý spodek, na jedné úrovni. Nastavte te‐
plotu o 20 - 40 °C nižší než při použití funkce:
Konvenční ohřev.
Pravý horký vzduch K pečení jídla na třech úrovních současně a k
sušení potravin.Nastavte teplotu o 20 - 40 °C
nižší než při použití funkce: Konvenční ohřev.
6.4 Speciality
Pečicí funkce Použití
Pečení chleba K pečení chleba.
Gratinované pokrmy K přípravě pokrmů jako lasagne nebo zapé‐
kané brambory. Také k zapékání a vytvoření
zlatohnědé barvy jídla.
Kynutí těsta Ke kontrolovanému kynutí těsta před pečením.
Ohřev talířů K předehřátí talířů před jejich servírováním.
Zavařování K přípravě zeleninových zavařenin jako např.
nakládané zeleniny.
Sušení K sušení plátkovaného ovoce (např. jablka,
švestky, broskve) a zeleniny (např. rajčata,
cukety, houby, atd).
Uchovat teplé K udržení teploty pokrmů.
Rozmrazování K rozmrazování potravin.
6.5 Zapnutí pečicí funkce
1. Zapněte spotřebič.
2. Zvolte nabídku: Pečicí funkce.
3. Potvrďte stisknutím
.
4. Nastavte pečicí funkci.
5. Potvrďte stisknutím .
6. Nastavte teplotu.
7. Potvrďte stisknutím .
6.6 Vaření v páře
Víčko zásobníku na vodu se nachází v
ovládacím panelu.
ČESKY 13
Zobrazit stránku 12
1 2 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 51 52

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře