Electrolux EOB8851AAX Uživatelský manuál Strana 42

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 52
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 41
Jídlo Teplota (°C) Čas (min) Poloha roštu
Bílý chléb 180 - 200 40 - 60 2
Bagety 200 - 220 35 - 45 2
Briošky 160 - 180 40 - 60 2
Ciabatta 200 - 220 35 - 45 2
Žitný chléb 180 - 200 50 - 70 2
Tmavý chléb 180 - 200 50 - 70 2
Celozrnný chléb 170 - 190 60 - 90 2
11.25 Tabulka pečicí sondy
Hovězí
Jídlo Teplota středu pokrmu (°C)
Filet / Steak: nepropečené 45 - 50
Filet / Steak: středně propečené 60 - 65
Filet / Steak: dobře propečené 70 - 75
Vepřové
Jídlo Teplota středu pokrmu (°C)
Vepřová plec / kýta / krkovice 80 - 82
Vepřové kotlety (hřbet), uzené vepřové
maso
75 - 80
Sekaná 75 - 80
Telecí
Jídlo Teplota středu pokrmu (°C)
Telecí pečeně 75 - 80
Telecí koleno 85 - 90
Skopové / jehněčí
Jídlo Teplota středu pokrmu (°C)
Skopová kýta 80 - 85
Skopový hřbet 80 - 85
Jehněčí pečeně / Jehněčí kýta 70 - 75
www.electrolux.com42
Zobrazit stránku 41
1 2 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... 51 52

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře