Electrolux EOC69400X Uživatelský manuál Strana 44

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 68
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 43
Tipo de carne Quanti
dade
Função do
forno
Ní-
vel
Temperat
ura (°C)
Tempo
(h:min)
Mão de vitela 1,5 - 2
kg
Grelhador
ventilado
1 160 - 180 2:00 - 2:30
Borrego
Borrego assado,
perna de borrego
1 - 1,5
kg
Grelhador
ventilado
1 150 - 170 1:15 - 2:00
Costelas de borrego 1 - 1,5
kg
Grelhador
ventilado
1 160 - 180 1:00 - 1:30
Caça
Costelas de lebre,
pernas de lebre
até 1
kg
Aquecimento
superior e
inferior
3
220 - 250
1)
0:25 - 0:40
Lombo de corça/
veado
1,5 - 2
kg
Aquecimento
superior e
inferior
1 210 - 220 1:15 - 1:45
Perna de corça/
veado
1,5 - 2
kg
Aquecimento
superior e
inferior
1 200 - 210 1:30 - 2:15
Aves
Partes de aves cada
200-25
0 g
Grelhador
ventilado
1 200 - 220 0:35 - 0:50
Metade de frango cada
400-50
0g
Grelhador
ventilado
1 190 - 210 0:35 - 0:50
Frango, pombo 1 - 1,5
kg
Grelhador
ventilado
1 190 - 210 0:45 - 1:15
Pato 1,5 - 2
kg
Grelhador
ventilado
1 180 - 200 1:15 - 1:45
Ganso 3,5 - 5
kg
Grelhador
ventilado
1 160 - 180 2:30 - 3:30
Peru 2,5 -
3,5 kg
Grelhador
ventilado
1 160 - 180 1:45 - 2:30
44 electrolux conselhos, tabelas e indicações
Zobrazit stránku 43
1 2 ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... 67 68

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře