Electrolux EOB8956VAX Uživatelský manuál Strana 39

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 64
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 38
Riba
Jed Temperatura (°C) Čas (min.) Položaj rešetk Voda v pre‐
dalu za vodo
(ml)
Postrv, pribl.
250 g
85 30 - 40 2 550
Morski rakci,
sveži
85 20 - 25 2 450
Morski rakci,
zamrznjeni
85 30 - 40 2 550
Lososovi fileji 85 25 - 35 2 500
Glavatica,
cela, pribl.
1000 g
85 40 - 45 2 600
Pokrovače 96 20 - 30 2 500
File bokopla‐
vutarice
80 15 2 350
Meso
Jed Temperatura (°C) Čas
(min.)
Položaj rešetk Voda v pre‐
dalu za vodo
(ml)
Kuhana šunka,
1000 g
96 55 - 65 2 800 + 150
Piščančje prsi,
poširane
90 25 - 35 2 500
Piščanec, pošir‐
an, 1000 - 1200
g
96 60 - 70 2 800 + 150
Teletina/svinjska
ledvena pečenka
brez stegna, 800
- 1000 g
90 80 - 90 2 800 + 300
Kasseler (preka‐
jena svinjska zar‐
ebrnica), pošira‐
na
90 90 - 110 2 800 + 300
Tafelspitz (kuha‐
na govedina od‐
lične kakovosti)
96 110 - 120 2 800 + 700
Chipolate (začin‐
jene klobasice)
80 15 - 20 2 400
SLOVENŠČINA 39
Zobrazit stránku 38
1 2 ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... 63 64

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře