Electrolux EOB8956VAX Uživatelský manuál Strana 35

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 64
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 34
Jed Debelina živila Količina
živil za
štiri osebe
(g)
Tempera‐
tura (°C)
Čas
(min.)
Polo‐
žaj
re‐
šetk
Voda v
predalu za
vodo (ml)
Por trakovi ali ob‐
ročki
600 - 700 95 40 - 45 3 700
Jajčevci rezine po 1 cm 700 - 800 90 30 - 35 3 500
Buča koščki, debeline
2 cm
700 - 800 90 25 - 30 3 500
Paprika trakovi ali četr‐
tine
700 - 800 95 35 - 40 3 500
Zelena obročki po 1 cm 700 - 800 95 40 - 45 3 600
Korenje rezine po 0,5
cm
700 - 800 95 35 - 45 3 700
Koren ze‐
lene
rezine po 1 cm 700 - 800 95 45 - 50 3 700
Koromač rezine po 1 cm 700 - 800 95 35 - 45 3 700
Krompir rezine po 1 cm 800 - 1000 95 35 - 45 3 700
Srčki arti‐
čok
narezani na
četrtine
400 - 600 95 45 - 55 3 800
11.7 Obdelava hrane v
vakuumu: sadje in sladko
Kjer je treba, sadje olupite, odstranite
pečke ali koščice in sredico
Če želite ohraniti barvo jabolk in
hrušk, jih po tem, ko jih očistite in
narežete, potopite v vodo z limoninim
sokom.
Za boljše rezultate hrano obdelajte
takoj, ko jo pripravite.
Jed Debelina živila Količina ži‐
vil za štiri
osebe (g)
Tempera‐
tura (°C)
Čas
(min.)
Po‐
lo‐
žaj
re‐
šet
k
Voda v
predalu za
vodo (ml)
Breskve prepolovljene 4 sadeži 90 20 - 25 3 400
Slive prepolovljene 600 g 90 10 - 15 3 300
Mango narezan na kocke
velikosti pribl. 2 x
2 cm
2 sadeža 90 10 - 15 3 300
Nektar‐
ine
prepolovljene 4 sadeži 90 20 - 25 3 400
SLOVENŠČINA 35
Zobrazit stránku 34
1 2 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 63 64

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře