Electrolux EOB8956VAX Uživatelský manuál Strana 33

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 64
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 32
Jagnjetina / Divjačina
Jed Debelina
živila
Količina
živil za
štiri
osebe (g)
Tempera‐
tura (°C)
Čas
(min.)
Položaj
rešetk
Voda v
predalu
za vodo
(ml)
Jagnjeti‐
na, manj
pečena
3 cm 600 - 650 60 180 - 190 3 700
Jagnjeti‐
na,
srednje
pečena
3 cm 600 - 650 65 105 - 115 3 600
Divja svin‐
ja
3 cm 600 - 650 90 60 - 70 3 800 + 200
Zajec,
brez kosti
1,5 cm 600 - 650 70 50 - 60 3 600
Perutnina
Jed Debelina
živila
Količina
živil za
štiri
osebe (g)
Tempera‐
tura (°C)
Čas
(min.)
Položaj
rešetk
Voda v
predalu
za vodo
(ml)
Piščančje
prsi, brez
kosti
3 cm 750 70 70 - 80 3 700
Račje prsi,
brez kosti
2 cm 900 60 140 - 160 3 600
Puranje
prsi, brez
kosti
2 cm 800 70 75 - 85 3 700
11.5 Obdelava hrane v
vakuumu: Ribe in morski sadeži
Oglejte si razpredelnico, da hrana ne
bo premalo kuhana. Ne uporabljajte
debelejših kosov rib, kot jih prikazuje
razpredelnica.
Ribje fileje osušite s papirnato
brisačo, preden jih položite v
vakuumsko vrečko.
Pri obdelavi klapavic v vakuumu v
vakuumsko vrečko dodajte skodelico
vode.
Jed Debelina
živila
Količina ži‐
vil za štiri
osebe (g)
Tempera‐
tura (°C)
Čas
(min.)
Polo‐
žaj
re‐
šetk
Voda v preda‐
lu za vodo
(ml)
File orade 4 fileji, de‐
beli 1 cm
500 70 25 3 400
SLOVENŠČINA 33
Zobrazit stránku 32
1 2 ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... 63 64

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře