Electrolux EOB8857AAX Uživatelský manuál Strana 49

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 64
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 48
Alimento Temperatura (°C) Tempo (min.) Posição de prate‐
leira
Pão Branco 170 - 190 40 - 60 2
Baguete 200 - 220 35 - 45 2
Brioche 180 - 200 40 - 60 2
Ciabatta 200 - 220 35 - 45 2
Pão de Centeio 170 - 190 50 - 70 2
Pão escuro 170 - 190 50 - 70 2
Pão integral 170 - 190 40 - 60 2
Pãezinhos 190 - 210 20 - 35 2
11.23 Tabela da sonda térmica
Carne de vaca
Alimento Temperatura de núcleo do alimento
(°C)
Costela / Bifes do lombo: mal passado 45 - 50
Costela / Bifes do lombo: médio 60 - 65
Costela / Bifes do lombo: bem passado 70 - 75
Porco
Alimento Temperatura de núcleo do alimento
(°C)
Pá / Presunto / Cachaço 80 - 82
Costeleta (lombo) / Lombo de porco fu‐
mado
75 - 80
Rolo de carne 75 - 80
Vitela
Alimento Temperatura de núcleo do alimento
(°C)
Vitela assada 75 - 80
Mão de vitela 85 - 90
Carneiro / Borrego
Alimento Temperatura de núcleo do alimento
(°C)
Perna de carneiro 80 - 85
PORTUGUÊS 49
Zobrazit stránku 48
1 2 ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... 63 64

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře