Electrolux EOB8851AAX Uživatelský manuál Strana 41

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 48
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 40
Madvarer Temperatur (°C) Tid (min.) Ovnrille
Småt gærbrød 200 - 220 35 - 45 2
Croissant 160 - 180 40 - 60 2
Ciabatta 200 - 220 35 - 45 2
Grovbrød 180 - 200 50 - 70 2
Rugbrød 180 - 200 50 - 70 2
Flerkornsbrød 170 - 190 60 - 90 2
11.25 Tabel for termometer
Oksekød
Madvarer Kernetemperatur (°C)
Højreb / tournedos: rød 45 - 50
Højreb / tournedos: rosa 60 - 65
Højreb / tournedos: gennemstegt 70 - 75
Svin
Madvarer Kernetemperatur (°C)
Bov / skinke / svinekam 80 - 82
Kotelet (ryg) / hamburgerryg 75 - 80
Farsbrød 75 - 80
Kalvekød
Madvarer Kernetemperatur (°C)
Kalvesteg 75 - 80
Kalveskank 85 - 90
Får/lam
Madvarer Kernetemperatur (°C)
Bedekølle 80 - 85
Bederyg 80 - 85
Lammekølle / lammesteg 70 - 75
Dyreryg
Madvarer Kernetemperatur (°C)
Hareryg 70 - 75
Harekølle 70 - 75
DANSK 41
Zobrazit stránku 40
1 2 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře