Electrolux EKC6430AOW Uživatelský manuál Strana 21

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 56
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 20
Grilování
Typ grilovaných
potravin
Poloha roštu Teplota °C
Doba grilování v minutách
1. strana 2. strana
Hovězí pečeně,
středně propeče‐
2 210 - 230 30 - 40 30 - 40
Hovězí filet,
středně propeče‐
3 230 20 - 30 20 - 30
Vepřové kotlety 2 210 - 230 30 - 40 30 - 40
Telecí kotlety 2 210 - 230 30 - 40 30 - 40
Jehněčí kotlety 3 210 - 230 25 - 35 20 - 35
Celé ryby, 500–
1000 g
3 - 4 210 - 230 15 - 30 15 - 30
Grilování
Typ grilovaných
potravin
Poloha roštu Teplota °C
Doba grilování v minutách
1. strana 2. strana
Burgers 4
max
1)
9 - 15 8 - 13
Vepřový plátek 4 max 10 - 12 6 - 10
Klobásy 4 max 10 - 12 6 - 8
Hovězí steaky,
telecí steaky
4 max 7 - 10 6 - 8
Topinky 4 - 5
max
1)
1 - 4 1 - 4
Toasty s oblohou 4 max 6 - 8 -
1)
Předehřejte troubu
10.9 Sušení
Na rošty trouby položte papír na pečení.
Pro dosažení nejlepších výsledků: vypněte
spotřebič v polovině potřebné doby. Otevřete
dvířka spotřebiče a nechte jej vychladnout. Poté
dokončete sušení.
Zelenina
Sušené potravi‐
ny
Poloha roštu
Teplota °C
Čas v hodinách
(orientačně)
1 úroveň 2 úrovně
Fazole 3 2/4 60 - 70 6 - 8
Papriky 3 2/4 60 - 70 5 - 6
Zelenina do po‐
lévky
3 2/4 60 - 70 5 - 6
Houby 3 2/4 50 - 60 6 - 8
Byliny 3 2/4 40 - 50 2 - 3
ČESKY 21
Zobrazit stránku 20
1 2 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 55 56

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře