Electrolux EKC6430AOW Uživatelský manuál Strana 20

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 56
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 19
Vepřové
Druh masa Množst Poloha roštu Teplota °C Čas v minutách
Plec, krkovice,
kýta v celku
1-1,5 kg 1 160 - 180 90 - 120
Kotlety, žebírka 1-1,5 kg 1 170 - 180 60 - 90
Sekaná 750 g–1 kg 1 160 - 170 50 - 60
Vepřové koleno
(předvařené)
750 g–1 kg 1 150 - 170 90 - 120
Telecí
Druh masa Množství Poloha roštu Teplota °C Čas v minutách
Telecí pečeně 1 kg 1 160 - 180 90 - 120
Telecí koleno 1,5-2 kg 1 160 - 180 120 - 150
Jehněčí
Druh masa Množství Poloha roštu Teplota °C Čas v minutách
Jehněčí kýta,
jehněčí pečeně
1-1,5 kg 1 150 - 170 100 - 120
Jehněčí hřbet 1-1,5 kg 1 160 - 180 40 - 60
Drůbež
Druh masa Množství Poloha roštu Teplota °C Čas v minutách
Kusy drůbeže každý 200-250 g 1 200 - 220 30 - 50
Půlka kuřete každý 400-500 g 1 190 - 210 35 - 50
Kuře, brojler 1-1,5 kg 1 190 - 210 50 - 70
Kachna 1,5-2 kg 1 180 - 200 80 - 100
Husa 3,5-5 kg 1 160 - 180 120 - 180
Krůta 2,5-3,5 kg 1 160 - 180 120 - 150
Krůta 4-6 kg 1 140 - 160 150 - 240
10.8 Gril
Grilovací funkci používejte vždy s maximální te‐
plotou.
Vždy grilujte se zavřenými dvířky trou‐
by.
Prázdnou troubu předehřejte po dobu
pěti minut pomocí grilovací funkce.
Rošt zasuňte do úrovně drážek uvedené v ta‐
bulce pro grilování.
Do první úrovně drážek vždy zasuňte plech na
zachycení šťávy.
Grilujte pouze ploché kousky masa nebo ryb.
Grilovací oblast je nastavena do středu roštu
20
www.electrolux.com
Zobrazit stránku 19
1 2 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 55 56

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře