Electrolux EBSL80ASP Uživatelský manuál Strana 29

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 40
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 28
Tables for Meatprobe
Beef
Food to be cooked Core temperature
Top Side Beef
- rare 45 - 50 °C
- medium 60 - 65 °C
- well done 75 - 80 °C
Pork
Food to be cooked Core temperature
Shoulder of pork, ham joint, neck 80 - 82 °C
Chop (loin) 75 - 80 °C
Meatloaf 75 - 80 °C
Veal
Food to be cooked Core temperature
Roast veal 75 - 80 °C
Knuckle of veal 85 - 90 °C
Mutton/Lamb
Food to be cooked Core temperature
Leg of mutton 80 - 85 °C
Saddle of mutton 80 - 85 °C
Roast lamb, leg of lamb 75 - 80 °C
Game
Food to be cooked Core temperature
Saddle of hare 70 - 75 °C
Leg of hare 70 - 75 °C
Whole hare 70 - 75 °C
Saddle of venison 70 - 75 °C
Haunch of venison 70 - 75 °C
GRILLING
Always use the grilling function with
maximum temperature setting
Always grill with the oven door
closed
ENGLISH 29
Zobrazit stránku 28
1 2 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 39 40

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře