Electrolux EOE7C31Z Uživatelský manuál Strana 29

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 40
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 28
Sadje
Jed Temperatura
(°C)
Čas (h) Položaj rešetk
1. položaj 2. položaj
Slive 60 - 70 8 - 10 3 1 / 4
Marelice 60 - 70 8 - 10 3 1 / 4
Jabolčni krhlji 60 - 70 6 - 8 3 1 / 4
Hruške 60 - 70 6 - 9 3 1 / 4
11.10 Razpredelnica za sondo
za meso
Jed Temperatura jedra
živila (°C)
Telečja pečenka 75 - 80
Telečja krača 85 - 90
Goveja pečenka
po angleško,
manj zapečena
45 - 50
Goveja pečenka
po angleško,
srednje zapeče‐
na
60 - 65
Goveja pečenka
po angleško,
dobro zapečena
70 - 75
Jed Temperatura jedra
živila (°C)
Svinjsko pleče 80 - 82
Svinjska krača 75 - 80
Jagnjetina 70 - 75
Piščanec 98
Zajec 70 - 75
Postrv/orada 65 - 70
Tuna/losos 65 - 70
11.11 Informacije za
preizkuševalne inštitute
Preizkusi v skladu z IEC 60350-1.
Jed Funkcija Pripo‐
močki
Polo‐
žaj
re‐
šetk
Tem‐
peratu‐
ra (°C)
Čas (min.) Opombe
Tortica Gretje zgo‐
raj/spodaj
Pekač za
pecivo
3 170 20 - 30 Položite 20 tortic
na en pekač.
Tortica Vroči Zrak /
Vroči zrak
Pekač za
pecivo
3 150 -
160
20 - 35 Položite 20 tortic
na en pekač.
Tortica Vroči Zrak /
Vroči zrak
Pekač za
pecivo
2 in 4 150 -
160
20 - 35 Položite 20 tortic
na en pekač.
Jabolčna
pita
Gretje zgo‐
raj/spodaj
Mreža za
pečenje
2 180 70 - 90 Uporabite dva
pekača (premer
20 cm), diago‐
nalno postavlje‐
na.
SLOVENŠČINA 29
Zobrazit stránku 28
1 2 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 39 40

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře