Electrolux EOC5851AOX Uživatelský manuál Strana 13

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 44
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 12
Pečicí funkce Použití
Gratinované pokrmy K přípravě pokrmů jako lasagne nebo zapé‐
kané brambory. Také k zapékání a vytvoření
zlatohnědé barvy jídla.
Kynutí těsta Ke kontrolovanému kynutí těsta před pečením.
Ohřev talířů K předehřátí talířů před jejich servírováním.
Zavařování K přípravě zeleninových zavařenin jako např.
nakládané zeleniny.
Sušení K sušení plátkovaného ovoce (např. jablka,
švestky, broskve) a zeleniny (např. rajčata,
cukety, houby, atd).
Uchovat teplé K udržení teploty pokrmů.
Rozmrazování K rozmrazování potravin.
6.5 Zapnutí pečicí funkce
1. Zapněte spotřebič.
2. Zvolte nabídku: Pečicí funkce.
3. Potvrďte stisknutím
.
4. Nastavte pečicí funkci.
5. Potvrďte stisknutím .
6. Nastavte teplotu.
7. Potvrďte stisknutím .
6.6 Ukazatel ohřevu
Když spustíte pečicí funkci, na displeji se
rozsvítí příslušný proužek. Tento proužek
zobrazuje zvyšující se teplotu.
6.7 Kontrolka rychlého ohřevu
Tato funkce zkracuje dobu rozehřátí.
Funkci zapnete podržením
na tři
sekundy. Ukazatel ohřevu se mění.
6.8 Zbytkové teplo
Když spotřebič vypnete, na displeji se
zobrazuje zbytkové teplo. Toto teplo
můžete využít k udržení teploty jídla.
ČESKY 13
Zobrazit stránku 12
1 2 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 43 44

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře