
Kategorie pokrmu Jídlo
Ryby Ryby
• Pečené (1 - 1,5 kg)
• Malé (250-500 g)
• Silné filety
• Tenké filety
• Celé grilované
• Celé grilované (1 - 1,5
kg)
• Celé připravované v
páře
• Filé, mražené
Krevety, čerstvé
Krevety, mražené
Slávky
Losos
• Filety
• Pstruh
• Celé (až 2 kg)
Drůbež
Drůbež bez kostí
Drůbež bez kostí (1 - 1,5
kg)
Kuře
• Prsa, pošírovaná
• Půlka (každá 400–500
g)
• Celé
• Křidélka, čerstvá
• Křidélka, mražená
• Stehna, čerstvá
• Stehna, mražená
Kachna
Husa
Krůta
ČESKY 25
Komentáře k této Příručce