
Vaření v páře 100% pára k přípravě zeleniny, ryb, brambor, rýže,
těstovin nebo speciálních příloh v páře.
Vakuové vaření Vakuové vaření v páře při nízké teplotě k přípravě
masa, ryb, mořských plodů, zeleniny a ovoce. Před
použitím této funkce je nutné potraviny vakuově
utěsnit v plastových sáčcích.
Horká pára Interval
plus
50% pára plus ohřev k přípravě pošírovaných ryb,
pudinků do polévky a paštik terrine.
Horká pára Interval 25% pára s ohřevem k pečení chleba, velkých kusů
masa nebo k ohřevu chlazených či mražených
pokrmů.
Pečení chleba K pečení chleba s přídavkem páry na začátku pro‐
gramu k vytvoření křupavé kůrky.
Nízkoteplotní pečení Nízkoteplotní pečení k přípravě velmi měkkých a
šťavnatých pečení.
Horký vzduch s pá‐
rou
1)
K energeticky úspornému pečení moučných jídel a
převážně suchého pečiva a pečení ve formě na
jedné úrovni. Osvětlení se vypne po 30 sekundách.
Opět se zapne, když jej aktivujete pomocí nabídky
nebo když otevřete dvířka trouby.
Eco vaření v páře Optimalizuje spotřebu energie během funkce vaření
v páře. Proto je nutné nejdříve nastavit dobu peče‐
ní. K přípravě zeleniny, rýže, těstovin... Během této
funkce je vypnuté osvětlení trouby. Opět se zapne,
když jej aktivujete pomocí nabídky nebo když
otevřete dvířka trouby.
1)
Tato funkce se používá k definici účinnosti energetické třídy dle normy EN50304.
7.7 Podnabídka pro: Speciality
Sušení K sušení ovoce a zeleniny jako např. jablek, šves‐
tek, broskví, rajčat, cuket či hub nakrájených na
plátky.
Rozmrazování K rozmrazování potravin.
Uchovat teplé K udržení teploty pokrmů.
Regenerace K opakovanému ohřevu již připravených jídel v
páře přímo na talíři.
Ohřev talířů K předehřátí talířů před jejich servírováním.
www.electrolux.com14
Komentáře k této Příručce