Electrolux EOB7S31V Uživatelský manuál Strana 36

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 52
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 35
Jed Čas (h)
Jabolčni krhlji 6 - 8
Hruške 6 - 9
11.21 Pečenje Kruha
Predhodno segrevanje ni priporočljivo.
Uporabite drugi položaj rešetk.
Jed Temperatu‐
ra (°C)
Čas (min.)
Beli kruh 170 - 190 40 - 60
Francoske
Štručke
200 - 220 35 - 45
Jed Temperatu‐
ra (°C)
Čas (min.)
Brioš 180 - 200 40 - 60
Ciabatta 200 - 220 35 - 45
Rženi kruh 170 - 190 50 - 70
Kruh iz pol‐
nozrnate
moke
170 - 190 50 - 70
Polnozrnati
kruh
170 - 190 40 - 60
Žemlje 190 - 210 20 - 35
11.22 Sonda za meso
Govedina Temperatura jedra živila (°C)
Manj Pečen Srednje Peče‐
no
Dobro pečeno
Goveja pečenka 45 60 70
Ledvena pečenka 45 60 70
Govedina Temperatura jedra živila (°C)
Manj Srednje Peče‐
no
Več
Mesna štruca 80 83 86
Svinjina Temperatura jedra živila (°C)
Manj Srednje Peče‐
no
Več
Šunka / Pečenka 80 84 88
Zrezek s hrbta / Svinjska ledvena
pečenka, prekajena / Svinjska
ledvena pečenka, poširana
75 78 82
Teletina Temperatura jedra živila (°C)
Manj Srednje Peče‐
no
Več
Telečja pečenka 75 80 85
www.electrolux.com36
Zobrazit stránku 35
1 2 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... 51 52

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře