Electrolux EOB7S31V Uživatelský manuál Strana 27

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 52
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 26
Jed Temperatu‐
ra (°C)
Čas (min.)
Skutna po‐
gača
170 - 190 60 - 90
Torte, pecivo, kruhki
Uporabite tretji položaj rešetk.
Uporabite funkcijo: Vroči Zrak.
Uporabite pekač.
Jed Tempera‐
tura (°C)
Čas
(min.)
Kolač z drobljen‐
cem
150 - 160 20 - 40
Jed Tempera‐
tura (°C)
Čas
(min.)
Sadni kolač (iz
kvašenega/
umešanega te‐
sta), uporabite
globok pekač.
150 35 - 55
Sadni kolač iz
krhkega testa
160 - 170 40 - 80
Torte, pecivo, kruhki
Predhodno segrejte prazno pečico.
Uporabite funkcijo: Gretje zgoraj/spodaj / Gretje Zgoraj/Spodaj.
Uporabite pekač.
Jed Temperatura (°C) Čas (min.) Položaj rešetk
Rulada 180 - 200 10 - 20 3
Rženi kruh:
1. Začnite z:
2. Nadaljujte z:
1. 230
2. 160 - 180
1. 20
2. 30 - 60
1
Maslen kolač z
mandlji / Sladko pe‐
civo
190 - 210 20 - 30 3
Princeskini krofi /
Ėclair
190 - 210 20 - 35 3
Pletenica / Pleten
kolač
170 - 190 30 - 40 3
Sadni kolač (iz kva‐
šenega/umešanega
testa), uporabite
globok pekač.
170 35 - 55 3
Pecivo iz kvašene‐
ga testa z občutljivi‐
mi nadevi (npr. sku‐
to, smetano, jajčno
kremo)
160 - 180 40 - 80 3
Božični kolač 160 - 180 50 - 70 2
SLOVENŠČINA 27
Zobrazit stránku 26
1 2 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 51 52

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře