Electrolux EOB7S31V Uživatelský manuál Strana 33

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 52
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 32
Jed Količina (kg) Temperatura (°C) Čas (min.)
Perutnina, porcije 0,2 - 0,25 vsaka 200 - 220 30 - 50
Piščanec, polovica 0,4 - 0,5 vsaka 190 - 210 35 - 50
Piščanec, pitanec 1 - 1.5 190 - 210 50 - 70
Raca 1.5 - 2 180 - 200 80 - 100
Gos 3.5 - 5 160 - 180 120 - 180
Puran 2.5 - 3.5 160 - 180 120 - 150
Puran 4 - 6 140 - 160 150 - 240
Ribe
Uporabite funkcijo: Gretje zgoraj/spodaj / Gretje Zgoraj/Spodaj.
Jed Količina (kg) Temperatura (°C) Čas (min.)
Cela riba 1 - 1.5 210 - 220 40 - 60
11.17 Mali Žar
Pred pečenjem ogrejte prazno pečico.
Pecite samo tanke kose mesa ali ribe.
Postavite pekač na prvi položaj rešetk za
zbiranje maščobe.
Mali Žar
Jed Temperatura
(°C)
Čas (min.) Položaj re‐
šetk
1. stran 2. stran
Goveja pečenka 210 - 230 30 - 40 30 - 40 2
Goveji file 230 20 - 30 20 - 30 3
Svinjska ledve‐
na pečenka
210 - 230 30 - 40 30 - 40 2
Telečja pečenka 210 - 230 30 - 40 30 - 40 2
Jagnječji hrbet 210 - 230 25 - 35 20 - 25 3
Cela riba, 0,5 kg
- 1 kg
210 - 230 15 - 30 15 - 30 3 / 4
Veliki Žar
Na žaru vedno pecite z najvišjo
temperaturno nastavitvijo.
Uporabite četrti položaj rešetk, če ni
navedeno drugače.
Jed Čas (min.)
1. stran 2. stran
Burgerji 8 - 10 6 - 8
Svinjski file 10 - 12 6 - 10
Klobase 10 - 12 6 - 8
SLOVENŠČINA 33
Zobrazit stránku 32
1 2 ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... 51 52

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře