Electrolux EKC6051FOW Uživatelský manuál Strana 14

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 32
  • Tabulka s obsahem
  • ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 13
9.3 Hot Air Baking
Food Temperature
(°C)
Time (min) Shelf posi‐
tion
Bread rolls 175 - 185 15 - 20 2 + 4
Wholemeal rolls 165 - 180 20 - 30 2 + 4
Filled sandwiches 170 - 180 15 - 20 2 + 4
Pan loaf 170 - 190 30 - 40 1 + 4
Pretzels 160 - 170 15 - 20 2 + 4
White loaf / Round loaf 170 - 180 35 - 45 2 + 4
Wholemeal loaf 160 - 170 35 - 45 2 + 4
Rye bread, mix 250 - 2 + 4
- baking 160 - 170 60 - 70 2 + 4
Baguettes 180 - 200 20 - 30 2 + 4
Pancake 150 - 160 50 - 60 3
Fruit cakes 140 - 150 70 - 80 3
Muffins 160 - 170 15 - 25 2 + 4
Jam roll 190 - 210 6 - 15 3
Buns 185 - 195 8 - 15 2 + 4
Long loaf 170 - 180 25 - 35 2 + 4
Gingerbread 160 - 170 8 - 15 2 + 4
Dish cake 150 - 160 30 - 40 2 + 4
Sponge cakes / Madeira cakes 150 - 160 50 - 60 2
Meringues 100 90 - 120 2 + 4
Meringue bases 100 90 - 120 2 + 4
Biscuits 150 - 160 10 - 20 2 + 4
Choux pastry 155 - 165 30 - 40 2 + 4
Fruit tarts, short crust pastry 150 - 160 pre-baking,
bases 10 - 15
2 + 4
Fruit tarts, short crust pastry 150 - 160 finishing 35 - 45 2 + 4
Fruit tarts, crumble pastry 170 - 180 30 - 40 2 + 4
www.electrolux.com14
Zobrazit stránku 13
1 2 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 31 32

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře