Electrolux OOP601NX Uživatelský manuál Strana 27

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 44
  • Tabulka s obsahem
  • ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 26
Food Tempera‐
ture (°C)
Time (min)
Veal, 1 kg 180 90 - 110
Roast beef
- rare, 1 kg
210 45 - 50
Roast beef
- medium, 1
kg
200 55 - 65
Roast beef
- well done,
1 kg
190 65 - 75
Use the second shelf position.
Food Tempera‐
ture (°C)
Time (min)
Lamb, leg,
1 kg
175 110 - 130
Chicken,
whole, 1 kg
200 55 - 65
Turkey,
whole, 4 kg
170 180 - 240
Duck,
whole, 2 -
2.5 kg
170 - 180 120 - 150
Rabbit, cut
in pieces
170 - 180 60 - 90
Use the first shelf position.
Food Tempera‐
ture (°C)
Time (min)
Goose,
whole, 3 kg
160 - 170 150 - 200
Fish
Use the second shelf position.
Food Tempera‐
ture (°C)
Time (min)
Trout, 3 - 4
fish, 1.5 kg
180 25 - 35
Tuna, 4 - 6
fillets, 1.2
kg
175 35 - 50
Hake 200 20 - 30
Steam reheating
Reheat your dish on the plate.
Preheat the oven for 10 minutes.
Use the second shelf position.
Food Tempera‐
ture (°C)
Time (min)
Casserole /
Gratin
130 15 - 25
Pasta and
sauce
130 10 - 15
Side dishes
(e.g. rice,
potatoes,
pasta)
130 10 - 15
One-plate
dishes
130 10 - 15
Meat 130 10 - 15
Vegetables 130 10 - 15
10.8 Cooking in the dietary
baking dish
Use the function True Fan + Steam.
Vegetables
Food Temperature (°C) Time (min) Shelf position
Broccoli florets 130 20 - 25 2
Aubergine 130 15 - 20 2
Cauliflower florets 130 25 - 30 2
Tomatoes 130 15 2
ENGLISH 27
Zobrazit stránku 26
1 2 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 43 44

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře