Electrolux EON33100X Uživatelský manuál Strana 21

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 40
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 20
electrolux 21
Jagnjetina
jagnjeèe stegno,
jagnjeèja peèenka
1-1,5 kg
Peèenje z
vroèim zrakom
1 150-170 1:15-2:00
jagnjeèji hrbet 1-1,5 kg
Peèenje z
vroèim zrakom
1 160-180 1:00-1:30
Divjaèina
zajèji hrbet, zajèje
stegno
do 1 kg
Zgornji/spodnji
grelec
3 220-250
1)
0:25-0:40
srnin/jelenov hrbet 1,5-2 kg
Zgornji/spodnji
grelec
1 210-220 1:15-1:45
srnino/jelenovo
stegno
1,5-2 kg
Zgornji/spodnji
grelec
1 200-210 1:30-2:15
Perutnina
kosi perutnine
vsak 200-
250g
Peèenje z
vroèim zrakom
1 200-220 0:35-0:50
pišèanèji polovici
vsaka 400-
500g
Peèenje z
vroèim zrakom
1 190-210 0:35-0:50
pišèanec, pitanec 1-1,5 kg
Peèenje z
vroèim zrakom
1 190-210 0:45-1:15
raca 1,5-2 kg
Peèenje z
vroèim zrakom
1 180-200 1:15-1:45
gos 3,5-5 kg
Peèenje z
vroèim zrakom
1 160-180 2:30-3:30
puran 2,5-3,5 kg
Peèenje z
vroèim zrakom
1 160-180 1:45-2:30
puran 4-6 kg
Peèenje z
vroèim zrakom
1 140-160 2:30-4:00
riba (dušenje)
cele ribe 1-1,5 kg
Zgornji/spodnji
grelec
1 210-220 0:45-1:15
1) peèico predgrejte
Vrsta mesa Kolièina Funkcija peèice
Višina
vodil
Tempe-
ratura
°C
Èas
ure: min.
Zobrazit stránku 20
1 2 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 39 40

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře