Electrolux EOC6851AOX Uživatelský manuál Strana 34

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 52
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 33
11.11 Vroči zrak + Parno
Kolači in pecivo
Jed Temperatu‐
ra (°C)
Čas (min.) Položaj
rešetk
Opombe
Jabolčni kolač
1)
160 60 - 80 2 V tortnem modelu 20 cm
Tarti 175 30 - 40 2 V tortnem modelu 26 cm
Angleški sadni
kolač
160 80 - 90 2 V tortnem modelu 26 cm
Biskvit 160 35 - 45 2 V tortnem modelu 26 cm
Panettone
1)
150 - 160 70 - 100 2 V tortnem modelu 20 cm
Češpljev kolač
1)
160 40 - 50 2 V pekaču za kruh
Drobno pecivo 150 - 160 25 - 30 3 (2 in 4) V pekaču za pecivo
Drobno pecivo 150 20 - 35 3 (2 in 4) V pekaču za pecivo
Pekovsko peci‐
vo
1)
180 - 200 12 - 20 2 V pekaču za pecivo
Brioš
1)
180 15 - 20 3 (2 in 4) V pekaču za pecivo
1)
Pečico 10 minut predhodno segrevajte.
Sadni kolači
Pripravite v tortnem modelu.
Jed Temperatura (°C) Čas (min.) Položaj rešetk
Polnjena zelenjava 170 - 180 30 - 40 1
Lazanja 170 - 180 40 - 50 2
Gratiniran krompir 160 - 170 50 - 60 1 (2 in 4)
Meso
Uporabite drugi položaj rešetk.
Uporabite mrežo za pečenje.
Jed Tempera‐
tura (°C)
Čas (min.)
Svinjska
pečenka, 1
kg
180 90 - 110
Teletina, 1
kg
180 90 - 110
Jed Tempera‐
tura (°C)
Čas (min.)
Goveja pe‐
čenka -
manj zape‐
čena, 1 kg
210 45 - 50
Goveja pe‐
čenka -
srednje za‐
pečena, 1
kg
200 55 - 65
www.electrolux.com34
Zobrazit stránku 33
1 2 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... 51 52

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře