Electrolux EOC6851AOX Uživatelský manuál Strana 39

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 52
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 38
Jelo Temperatura
(°C)
Vrijeme (min) Položaj rešetke
Složenac / Gratinirana
jela
130 15 - 25 2
Tjestenina i umak 130 10 - 15 2
Prilozi (npr. riža,
krumpiri, tjestenina)
130 10 - 15 2
Jela na jednom
tanjuru
130 10 - 15 2
Meso 130 10 - 15 2
Povrće 130 10 - 15 2
11.18 Kruh
Predgrijte praznu pećnicu 10
minuta prije kuhanja.
Jelo Količi‐
na (kg)
Temperatu‐
ra (°C)
Vrijeme
(min)
Položaj re‐
šetke
Napomene
Bijeli kruh 1.0 180 - 190 45 - 60 2 1 - 2 komada,
500 g za
svaki komad
Pecivo-kiflice 0.5 190 - 210 20 - 30 2 (2 i 4) 6 - 8 kiflica u
pekaču za
pecivo
Raženi kruh 1.0 180 - 200 50 - 70 2 1 - 2 komada,
500 g za
svaki komad
Focaccia - 190 - 210 20 - 25 2 U pekaču
11.19 Tablica sonde za pečenje mesa
Jelo Temperatura jezgre hrane
(°C)
Teleće pečenje 75 - 80
Teleća koljenica 85 - 90
Englesko goveđe pečenje, slabo pečeno 45 - 50
Englesko goveđe pečenje, srednje pečeno 60 - 65
Englesko goveđe pečenje, dobro pečeno 70 - 75
Svinjska plećka 80 - 82
HRVATSKI 39
Zobrazit stránku 38
1 2 ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... 51 52

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře