Electrolux EOC6851AOX Uživatelský manuál Strana 35

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 52
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 34
Jelo Temperatura
(°C)
Vrijeme (h) Položaj rešetke
1 položaj 2 položaja
Paprike 60 - 70 5 - 6 3 1 / 4
Ukiseljeno po‐
vrće
60 - 70 5 - 6 3 1 / 4
Gljive 50 - 60 6 - 8 3 1 / 4
Začinsko bilje 40 - 50 2 - 3 3 1 / 4
Voće
Jelo Temperatura
(°C)
Vrijeme (h) Položaj rešetke
1 položaj 2 položaja
Šljive 60 - 70 8 - 10 3 1 / 4
Marelice 60 - 70 8 - 10 3 1 / 4
Jabuke izreza‐
ne na ploške
60 - 70 6 - 8 3 1 / 4
Kruške 60 - 70 6 - 9 3 1 / 4
11.14 Vrući zrak + Para
Torte i tijesta
Jelo Temperatu‐
ra (°C)
Vrijeme
(min)
Položaj
rešetke
Napomene
Kolač od
jabuka
1)
160 60 - 80 2 U kalupu za torte od 20
cm
Pite 175 30 - 40 2 U kalupu za torte od 26
cm
Voćni kolač 160 80 - 90 2 U kalupu za torte od 26
cm
Kolač od dizanog
tijesta
160 35 - 45 2 U kalupu za torte od 26
cm
Panettone
1)
150 - 160 70 - 100 2 U kalupu za torte od 20
cm
Kolač od šljiva
1)
160 40 - 50 2 U kalupu za pečenje kru‐
ha
Kolačići 150 - 160 25 - 30 3 (2 i 4) U pekaču
Biskviti 150 20 - 35 3 (2 i 4) U pekaču
Slatka peciva
1)
180 - 200 12 - 20 2 U pekaču
HRVATSKI 35
Zobrazit stránku 34
1 2 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 51 52

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře