
TORTOVÉ KORPUSY
DRUH JEDLA
Konvenčné pe-
čenie
Pečenie s venti-
látorom
Doba pe-
čenia
[min.]
Poznámky
Úro-
veň
Teplo-
ta [°C]
Úro-
veň
Teplo-
ta [°C]
Zapekané ce-
stoviny
2 180 2 180 40-50 Vo forme
Zapekaná zele-
nina
2 200 2 175 45-60 Vo forme
Slané plnené
torty
1 190 1 190 40-50 Vo forme
Lasagne 2 200 2 200 25-40 Vo forme
Cannelloni 2 200 2 190 25-40 Vo forme
Yorkshirský pu-
ding
2 220 2 210 20-30
6 pudingových foriem
1)
1) Predhrievajte 10 minút.
MÄSO
DRUH JEDLA
Konvenčné pe-
čenie
Pečenie s venti-
látorom
Doba pe-
čenia
[min.]
Poznámky
Úroveň
Teplo-
ta [°C]
Úro-
veň
Teplo-
ta [°C]
Hovädzie mäso 2 200 2 190 50-70 Na rošte rúry a v hlbokom
pekáči
Bravčové mäso 2 180 2 180 90-120 Na rošte rúry a v hlbokom
pekáči
Teľacie mäso 2 190 2 175 90-120 Na rošte rúry a v hlbokom
pekáči
Krvavý anglický
rozbif
2 210 2 200 44-50 Na rošte rúry a v hlbokom
pekáči
Stredne prepe-
čený anglický
rozbif
2 210 2 200 51-55 Na rošte rúry a v hlbokom
pekáči
Prepečený an-
glický rozbif
2 210 2 200 55-60 Na rošte rúry a v hlbokom
pekáči
Bravčové pliec-
ko
2 180 2 170 120-150 V hlbokom pekáči
Bravčové kole-
no
2 180 2 160 100-120 2 kusy v hlbokom pekáči
Jahňacina 2 190 2 190 110-130 Stehno
Kurča 2 200 2 200 70-85 Vcelku v hlbokom pekáči
Morka 1 180 1 160 210-240 Vcelku v hlbokom pekáči
Kačica 2 175 2 160 120-150 Vcelku v hlbokom pekáči
Hus 1 175 1 160 150-200 Vcelku v hlbokom pekáči
Králik 2 190 2 175 60-80 Porciovaný
Zajac 2 190 2 175 150-200 Porciovaný
electrolux 43
Komentáře k této Příručce