Electrolux EMS17216X Uživatelský manuál Strana 18

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 152
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 17
electrolux tabele programa
18
* od
hla
d
ne/
og
Odmrzavanje
Odmrzavanje i kuvanje
Spremanje mesa i ribe
Hrana/
pe
Količina
-g/ml-
Jina
-energije-
Vreme
-Min-
Nin
povrće 200
500
800 W
800 W
2-3
4-5
ako treba dodati malo vode, poklopite, promajte na polovini
zagrevanja
meso, 1 kriška* 200 800 W 3-4 tanko rasporedite sos po vrhu, poklopite
riblji file* 200 800 W 2-3 poklopite
kol, 1 kriška 150 400 W
1
/
2
stavite u porculansku posudu
hrana za bebe, 1 tegla
190
400 W oko 1 prebacite u odgovarajuću posudu za mikrotalasnu, nakon
zagrevanja dobro promešajte i proverite temperaturu
topljenje margarina ili
putera*
50
800 W
1
/
2
poklopite
topljenje čokolade 100 400 W 2-3 povremeno promajte
Hrana Kolina
-g-
Jina
-
energije-
Vreme
-Min-
Nin Vreme
stajanja
-Min-
gul 500 240 W 8-12 promajte na polovini odmrzavanja
10-15
kol, 1 kriška 150 80 W 2-5 stavite u porculansku posudu
5
ve npr. vnje,
jagode, maline, šljive
250 240 W 4-5 rasporedite ravnomerno, okrenite na polovini odmrzavanja
5
Hrana Kolina
-g-
Jina
-energije-
Vreme
-Min-
Nin Vreme
stajanja
-Min-
riblji file 300 800 W 10-12 poklopite
2
obrok od jednog 400 800 W 9-11 poklopite, promešajte nakon 6 minuta
2
Hrana Kolina
-g-
Jina
-energije-
Vreme
-Min-
Nin Vreme
stajanja
-Min-
pečenje (svinjsko,
teleće, jagnjeće)
1000
1500
800 W
400 W
800 W
400 W
19-21*
11-14
33-36*
13-17
začinite po ukusu, stavite u plitku porculansku posudu, kasnije
okrenite*
10
10
pečena govedina
(srednje)
1000 800 W
400 W
9-11*
5-7
začinite po ukusu, stavite u porculansku posudu, kasnije
okrenite*
10
riblji file 200 800 W 3-4 začinite po ukusu, stavite u porculansku posudu, poklopite
3
Vreme prikazano u tabeli je smernica, koja se može razlikovati prema temperaturi zamrzavanja, kvalitetu i težini hrane.
Zobrazit stránku 17
1 2 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 151 152

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře