Electrolux EKI6770DOX Uživatelský manuál Strana 24

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 72
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 23
Vrsta mesa Količina Položaj police Temperatura u
°C
Vrijeme u min.
Goveđe pečenje
ili file: srednje
pečeno
po cm debljine 1 220 - 230 8 - 10
Goveđe pečenje
ili file: dobro pe‐
čeno
po cm debljine 1 200 - 220 10 - 12
1)
Prethodno zagrijte pećnicu
Svinjetina
Vrsta mesa Količina Položaj police
Temperatura u
°C
Vrijeme u min.
Plećka, vrat, but 1 - 1,5 kg 1 210 - 220 90 - 120
Kotlet, rebra 1 - 1,5 kg 1 180 - 190 60 - 90
Mesna štruca 750 g - 1 kg 1 170 - 190 50 - 60
Svinjska koljeni‐
ca (prethodno
kuhana)
750 g - 1 kg 1 200 - 220 90 - 120
Teletina
Vrsta mesa Količina Položaj police
Temperatura u
°C
Vrijeme u min.
Teleće pečenje
1)
1 kg 1 210 - 220 90 - 120
Teleća koljenica 1,5 - 2 kg 1 200 - 220 150 - 180
1)
koristite poklopljenu posudu za pečenje
Janjetina
Vrsta mesa Količina Položaj police
Temperatura u
°C
Vrijeme u min.
Janjeći but,
janjeće pečenje
1 - 1,5 kg 1 210 - 220 90 - 120
Janjeći hrbat 1 - 1,5 kg 1 210 - 220 40 - 60
Divljač
Vrsta mesa Količina Položaj police
Temperatura u
°C
Vrijeme u min.
Zečja leđa, zečji
but
do 1 kg 1
220 - 240
1)
30 - 40
Srneći hrbat 1,5 - 2 kg 1 210 - 220 35 - 40
Srneći but 1,5 - 2 kg 1 200 - 210 90 - 120
1)
Prethodno zagrijte pećnicu
24
www.electrolux.com
Zobrazit stránku 23
1 2 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 71 72

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře