Electrolux EKC6430AOW Uživatelský manuál Strana 17

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 36
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 16
Sušienky/malé koláčiky/pečivo/žemličky
Pokrm Teplota (°C) Čas (min) Úroveň v rúre
2 úrovne
Sušienky z krehkého cesta
150 - 160
1)
20 - 40 2 / 4
Linecké koláčiky/ploché pečivo 140 20 - 45 2 / 4
Sušienky z piškótového cesta 160 - 170 25 - 45 2 / 4
Bielkové sušienky, snehové pusin‐
ky
80 - 100 130 - 170 2 / 4
Mandľové sušienky 100 - 120 40 - 80 2 / 4
Sušienky z kysnutého cesta 160 - 170 30 - 60 2 / 4
Pečivo z lístkového cesta 170 - 180 30 - 50 2 / 4
1)
Rúru predhrejte.
10.5 Tradičné pečenie na jednej úrovni
Pečivo vo formách
Pokrm Teplota (°C) Čas (min) Úroveň
v rúre
Bábovka alebo brioška 160 - 180 50 - 70 2
Koláč Madeira/ovocné koláče 150 - 170 50 - 90 1 - 2
Piškótový koláč bez tuku
170
1)
25 - 40 3
Korpus z krehkého cesta
190 - 210
1)
10 - 25 2
Korpus z piškótového cesta 170 - 190 20 - 25 2
Jablkový koláč (2 formy Ø 20cm
umiestnené v uhlopriečke)
180 60 - 90 1 - 2
Slaný koláč (napr. slaný lotrinský
koláč)
180 - 220 35 - 60 1
Tvarohová torta/koláč 160 - 180 60 - 90 1 - 2
1)
Rúru predhrejte.
Koláče/pečivo/žemličky na plechoch
Pokrm Teplota (°C) Čas (min) Úroveň
v rúre
Pletenec/veniec z kysnutého cesta 170 - 190 40 - 50 2
Vianočka
160 - 180
1)
50 - 70 2
SLOVENSKY 17
Zobrazit stránku 16
1 2 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 35 36

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře