Electrolux EKC6430AOW Uživatelský manuál Strana 22

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 32
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 21
Koštunjavo voće
Konzerviranje Temperatura u °C
Vrijeme kuhanja do
vrenja u min.
Nastavak kuhanja pri
100°C u min.
Kruške, dunje, šljive 160 - 170 35 - 45 10 - 15
Povrće
Konzerviranje Temperatura u °C
Vrijeme kuhanja do
vrenja u min.
Nastavak kuhanja pri
100°C u min.
Mrkve
1)
160 - 170 50 - 60 5 - 10
Krastavci 160 - 170 50 - 60 -
Miješano ukiseljeno
povrće
160 - 170 50 - 60 5 - 10
Koraba, grašak, špa
roge
160 - 170 50 - 60 15 - 20
1)
Nakon isključivanja ostavite još neko vrijeme u pećnici
10.11 Odmrzavanje
Izvadite namirnice iz pakiranja. Hranu stavite na
tanjur.
Ne pokrivajte zdjelom ili drugim tanjurom. To
može produljiti vrijeme odmrzavanja.
Koristite prvi položaj police u pećnici. To je najni‐
ža razina.
Jelo
Vrijeme
odmrzavanja u
min.
Vrijeme dodatnog
odmrzavanja u min.
Napomena
Pile, 1 000 g 100 - 140 20 - 30
Stavite pile na preokrenuti
tanjur na velikoj ploči. Okre‐
nite kada prođe pola
vremena
Meso, 1 000 g 100 - 140 20 - 30
Okrenite na drugu stranu
nakon proteka polovice
vremena
Meso, 500 g 90 - 120 20 - 30
Okrenite na drugu stranu
nakon proteka polovice
vremena
Pastrva, 150 g 25 - 35 10 - 15 -
Jagode, 300 g 30 - 40 10 - 20 -
Maslac, 250 g 30 - 40 10 - 15 -
Vrhnje, 2 x 200 g 80 - 100 10 - 15
Vrhnje se može dobro tući i
kad je mjestimično još
zamrznuto
Kolač, 1 400 g 60 60 -
22
www.electrolux.com
Zobrazit stránku 21
1 2 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 31 32

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře