Electrolux EKC6430AOW Uživatelský manuál Strana 23

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 36
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 22
Jelo Množství Temperatura
(°C)
Vrijeme
(min)
Položaj
rešetke
Mesna štruca 750 g – 1 kg 160 - 170 50 - 60 1
Svinjska koljenica (goto‐
va)
750 g – 1 kg 150 - 170 90 - 120 1
Teletina
Jelo Množství Temperatura
(°C)
Vrijeme
(min)
Položaj
rešetke
Teleće pečenje 1 kg 160 - 180 90 - 120 1
Teleća koljenica 1,5 - 2 kg 160 - 180 120 - 150 1
Janjetina
Jelo Množství Temperatu‐
ra (°C)
Vrijeme
(min)
Položaj
rešetke
Janjeći but, janjeće
pečenje
1 - 1,5 kg 150 - 170 100 - 120 1
Janeći hrbat 1 - 1,5 kg 160 - 180 40 - 60 1
Perad
Jelo Množství Temperatu‐
ra (°C)
Vrijeme
(min)
Položaj
rešetke
Perad u komadima po 200 - 250 g 200 - 220 30 - 50 1
Pola pileta po 400 - 500 g 190 - 210 35 - 50 1
Pile, mlada kokoš 1 - 1,5 kg 190 - 210 50 - 70 1
Patka 1,5 - 2 kg 180 - 200 80 - 100 1
Guska 3,5 - 5 kg 160 - 180 120 - 180 1
Purica 2,5 - 3,5 kg 160 - 180 120 - 150 1
Purica 4 - 6 kg 140 - 160 150 - 240 1
10.9 Roštiljanje, općenito
UPOZORENJE!
Roštiljajte uvijek sa
zatvorenim vratima pećnice.
Uvijek roštiljajte na najvećoj
postavci temperature.
Policu postavite u položaj koji je
preporučen u tablici roštiljanja.
Duboku posudu uvijek postavite na
prvi položaj police kako biste sakupili
masnoću.
Na roštilju pecite samo ravne komade
mesa ili ribe.
Područje roštilja postavljeno je na
sredinu police.
HRVATSKI 23
Zobrazit stránku 22
1 2 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 35 36

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře