Electrolux EKC52500OX Uživatelský manuál Strana 31

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 44
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 30
9.4 Tradičné pečenie
Pokrm
Typ plechu a úroveň
rúry
Doba predhria‐
tia (v minútach)
Teplota (°C)
Doba pečenia
(v minútach)
Ploché pečivo
(250 g)
smaltovaný plech na
úrovni 3
- 150 25 - 30
Nízky koláč
(1 000 g)
smaltovaný plech na
úrovni 2
10 160 - 170 30 - 35
Kysnutý koláč s
jablkami (2000 g)
smaltovaný plech na
úrovni 3
- 170 - 190 40 - 50
Jablkový koláč
(1200 + 1200 g)
2 okrúhle hliníkové for‐
my (priemer: 20 cm)
na úrovni 1
15 180 - 200 50 - 60
Drobné koláče
(500 g)
smaltovaný plech na
úrovni 2
10 160 - 180 25 - 30
Piškótový koláč
bez tuku (350 g)
1 okrúhla hliníková for‐
ma (priemer: 26 cm)
na úrovni 1
10 160 - 170 25 - 30
Koláč pečený v
pekáči (1 500 g)
smaltovaný plech na
úrovni 2
- 160 - 170
45 - 55
1)
Celé kurča
(1 350 g)
rošt rúry na úrovni 2,
pekáč na úrovni 1
- 200 - 220 60 - 70
Kurča, polovica
(1 300 g)
rošt rúry na úrovni 3,
pekáč na úrovni 1
- 190 - 210 30 - 35
Bravčová kotleta
(600 g)
rošt rúry na úrovni 3,
pekáč na úrovni 1
- 190 - 210 30 - 35
Plackový chlieb
(800 g)
smaltovaný plech na
úrovni 2
20 230 - 250 10 - 15
Plnený kysnutý
koláč (1200 g)
smaltovaný plech na
úrovni 2
10 - 15 170 - 180 25 - 35
Pizza (1000 g) smaltovaný plech na
úrovni 2
10 - 15 200 - 220 30 - 40
Tvarohový koláč
(2600 g)
smaltovaný plech na
úrovni 2
- 170 - 190 60 - 70
Švajčiarsky jabl‐
kový koláč
(1900 g)
smaltovaný plech na
úrovni 1
10 - 15 200 - 220 30 - 40
Vianočný koláč
(2400 g)
smaltovaný plech na
úrovni 2
10 - 15 170 - 180
55 - 65
2)
Slaný lotrinský
koláč (1000 g)
1 okrúhla forma (prie‐
mer: 26 cm) na úrovni
1
10 - 15 220 - 230 40 - 50
SLOVENSKY 31
Zobrazit stránku 30
1 2 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... 43 44

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře