
Jídlo
Druh plechu a poloha ro‐
štu
Doba
předehřátí
(v minu‐
tách)
Teplota
(°C)
Doba přípravy (v
minutách)
Švýcarský ja‐
blečný koláč z
lineckého těsta
(1900 g)
smaltovaný plech na
úrovni 3
15 180 - 200 30 - 40
Vánoční koláč
(2400 g)
smaltovaný plech na
úrovni 3
10 150 - 170
50 - 60
2)
Slaný lotrinský
koláč (1000 g)
1 kruhový plech (průměr:
26 cm) na úrovni 2
15 210 - 230 35 - 45
Venkovský
chléb (750 +
750 g)
2 kruhové hliníkové ple‐
chy (průměr: 20 cm) na
úrovni 3
15
3)
180 - 190 50 - 60
Rumunský pi‐
škot (600 + 600
g)
2 kruhové hliníkové ple‐
chy (průměr: 25 cm) na
úrovni 2
10 150 - 170 40 - 50
Rumunský pi‐
škot - tradiční
(600 + 600 g)
2 kruhové hliníkové ple‐
chy (průměr: 20 cm) na
úrovni 2
- 160 - 170 30 - 40
Sladké pečivo
(800 g)
smaltovaný plech na
úrovni 3
10 180 - 200 10 - 15
Sladké pečivo
(800 + 800 g)
smaltovaný plech na
úrovni 1 a 3
10 180 - 200 15 - 20
Roláda (500 g) smaltovaný plech na
úrovni 3
10 150 - 170 10 - 15
Sněhové pusin‐
ky (400 g)
smaltovaný plech na
úrovni 2
- 100 - 120 50 - 60
Sněhové pusin‐
ky (400 + 400 g)
smaltovaný plech na
úrovni 1 a 3
- 100 - 120 55 - 65
Sněhové pusin‐
ky (400 + 400 +
400 g)
smaltovaný plech na
úrovni 1, 2 a 4
- 115 - 125 65 - 75
Drobenkový ko‐
láč (1500 g)
smaltovaný plech na
úrovni 2
10 170 - 180 20 - 30
Piškotový koláč
(600 g)
smaltovaný plech na
úrovni 2
10 150 - 170 20 - 30
Máslový koláč
(600 + 600 g)
smaltovaný plech na
úrovni 1 a 3
10 150 - 170 20 - 30
1)
Po vypnutí spotřebiče ponechte moučník v troubě dalších 7 minut.
2)
Po vypnutí spotřebiče ponechte moučník v troubě dalších 10 minut.
3)
Nastavte teplotu 230 °C pro předehřátí trouby.
ČESKY 15
Komentáře k této Příručce