Electrolux EB6GL40CN Uživatelský manuál Strana 28

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 48
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 27
Manzo
Alimenti Quantità
(kg)
Rosolatu‐
ra su tutti
i lati (min.)
Température
(°C)
Posizio‐
ne della
griglia
Tempo
(min.)
Filetto, cott. me‐
dia
1.0 - 1.5 2 80 - 90 2 90 - 110
Roastbeef, cott.
media
1.0 - 1.5 4 80 - 90 2 180 - 240
Vitello
Alimenti Quantità
(kg)
Rosolatu‐
ra su tutti
i lati (min.)
Température
(°C)
Posizio‐
ne della
griglia
Tempo
(min.)
Filetto rosato 1.0 - 1.5 2 80 - 90 2 90 - 120
Lombo, pezzo
unico
1.0 - 1.5 4 80 - 90 2 120 - 150
Nierstück 1.0 - 1.5 4 80 - 90 2 120 - 150
Maiale
Alimenti Quantità
(kg)
Rosolatu‐
ra su tutti i
lati (min.)
Température
(°C)
Posizio‐
ne della
griglia
Tempo
(min.)
Filetto rosato 1.0 - 1.5 2 80 - 90 2 90 - 110
Lombo, pezzo
unico
1. -0 1.5 4 80 - 90 2 150 - 170
Nierstück 1.0 - 1.50 4 80 - 90 2 150 - 170
11.10 Cottura croccante con Cottura Pizza
Alimenti Température (°C) Tempo (min.) Posizione della
griglia
Pizza (sottile)
200 - 230
1)
15 - 20 2
Pizza (spessa) 180 - 200 20 - 30 2
Torte 180 - 200 40 - 55 1
Flan di spinaci 160 - 180 45 - 60 1
Quiche Lorraine /
Flan svizzero
170 - 190 45 - 55 1
Torta di mele, rico‐
perta
150 - 170 50 - 60 1
Torta di verdure 160 - 180 50 - 60 1
www.electrolux.com28
Zobrazit stránku 27
1 2 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 47 48

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře