Electrolux EVYP9841AX Uživatelský manuál Strana 35

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 44
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 34
Jídlo k přípravě Teplota sondy ve středu pokrmu
dobře propečené 70 - 75 °C
Vepřové
Jídlo k přípravě Teplota sondy ve středu pokrmu
Vepřové plecko, kýta, krkovice 80 - 82 °C
Kotlety (hřbet), uzené maso 75 - 80 °C
Sekaná 75 - 80 °C
Telecí
Jídlo k přípravě Teplota sondy ve středu pokrmu
Telecí pečeně 75 - 80 °C
Telecí koleno 85 - 90 °C
Skopové / Jehněčí
Jídlo k přípravě Teplota sondy ve středu pokrmu
Skopová kýta 80 - 85 °C
Skopový hřbet 80 - 85 °C
Jehněčí pečeně, jehněčí kýta 70 - 75 °C
Zvěřina
Jídlo k přípravě Teplota sondy ve středu pokrmu
Zaječí hřbet 70 - 75 °C
Zaječí stehno 70 - 75 °C
Celý zajíc 70 - 75 °C
Hřbet z vysoké zvěře 70 - 75 °C
Kýta z vysoké zvěře 70 - 75 °C
Ryby
Jídlo k přípravě Teplota sondy ve středu pokrmu
Losos 65 - 70 °C
Pstruhovité ryby 65 - 70 °C
12. ČIŠTĚNÍ A ÚDRŽBA
UPOZORNĚNÍ
Viz kapitoly o bezpečnosti.
Poznámky k čištění:
Přední stranu spotřebiče otřete měkkým
hadříkem namočeným v roztoku teplé vody a
mycího prostředku.
ČESKY 35
Zobrazit stránku 34
1 2 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 43 44

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře