Electrolux EOC6851AAX Uživatelský manuál Strana 26

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 84
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 25
DRUH JÍDLA
Konvenční ohřev Pravý horký vzduch
Čas peče‐
ní [min]
Poznámky
Poloha ro
štu
Tepl.
[°C]
Poloha ro‐
štu
Tepl.
[°C]
Husa 2 175 1 160 150 – 200 Celá
Králík 2 190 2 175 60 – 80 Naporcovaný
Zajíc 2 190 2 175 150 – 200 Naporcovaný
Bažant 2 190 2 175 90 – 120 Celý
RYBY
DRUH JÍDLA
Konvenční ohřev Pravý horký vzduch
Čas peče‐
ní [min]
Poznámky
Poloha ro
štu
Tepl.
[°C]
Poloha ro
štu
Tepl.
[°C]
Pstruh / pra‐
žma
2 190 2 175 40 – 55 3 - 4 ryby
Tuňák / losos 2 190 2 175 35 – 60 4 - 6 filetů
11.5 Gril
Prázdnou troubu vždy před přípravou jí‐
del na 10 minut předehřejte.
Množství Gril Čas pečení [min]
DRUH JÍDLA Kousky [g] Poloha ro‐
štu
Tepl. [°C] 1. strana 2. strana
Hovězí svíčková 4 800 4 max. 12-15 12-14
Hovězí biftek 4 600 4 max. 10-12 6-8
Klobásy 8 - 4 max. 12-15 10-12
Vepřové kotlety 4 600 4 max. 12-16 12-14
Kuře (rozkrojené
na polovinu)
2 1000 4 max. 30-35 25-30
Kebaby 4 - 4 max. 10-15 10-12
Kuřecí prsa 4 400 4 max. 12-15 12-14
Hamburgery 6 600 4 max. 20-30 -
Rybí filé 4 400 4 max. 12-14 10-12
Toasty 4-6 - 4 max. 5-7 -
Topinky 4-6 - 4 max. 2-4 2-3
11.6 Turbo gril
Hovězí
DRUH JÍDLA Množství Poloha roštu Teplota [°C] Čas [min]
Rostbíf nebo hovězí
filet, nepropečený
na cm tloušťky 1
190 - 200
1)
5 - 6
26
www.electrolux.com
Zobrazit stránku 25
1 2 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 83 84

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře